T 06 - 50 26 25 04
E info@patrickkreijt.nl

Opleiden is investeren in de toekomst. Timmer- en Onderhoudsbedrijf Patrick Kreijt geeft jonge medewerkers de kans zich te ontplooien. Tevens wordt het vakmanschap in het bedrijf op deze wijze op peil gehouden. Alle reden dus om binnen ons bedrijf deelnemers op te leiden onder vakkundige begeleiding van een leermeester.

Als leerbedrijf ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de praktijkopleiding binnen het bedrijf. Alleen erkende leerbedrijven mogen opleiden. De leermeester geeft uitvoering aan de praktijkopleiding binnen het leerbedrijf. Onder zijn begeleiding worden deelnemers opgeleid. Het volgen van een beroepsopleiding betekent dat je een praktijkopleiding krijgt door te werken bij een leerbedrijf en daarnaast scholing volgt in de avond of één vaste dag in de week.

Timmer- en Onderhoudsbedrijf Patrick Kreijt voldoet aan de eisen die door de sector worden gesteld aan de uitvoering van de beroepspraktijkvorming en is een erkend leerbedrijf. Wil je meer informatie over opleidingen in de bouw of wil je bij ons aan de slag, neem contact met ons op of ga naar een ROC bij jou in de buurt.